Het is mijn overtuiging dat internet en (zorg) technologie ons de mogelijkheden biedt om hulpverlening laagdrempeliger, effectiever, transparanter en efficiënter te maken. Het geeft de hulpvrager meer mogelijkheden om zelfstandig oplossingen te zoeken en zelf de regie te voeren over zijn of haar hulpproces.

Mijn naam is Martijn Wesseling, Maatschappelijk Werker van huis uit, maar ik hou me al verschillende jaren bezig met de rol die zorgtechnologie kan spelen in de innovatie van zorg en welzijn. 

Dit doe ik in verschillende vormen en rollen. Zo heb ik al veel professionals getraind in de vaardigheden die nodig zijn om online of blended hulp te kunnen verlenen. Ik heb verschillende organisaties geadviseerd bij de ontwikkeling van een blended aanpak. Zelf online hulpmiddelen ontwikkeld en veel projecten opgezet en getrokken. Kijk op mijn LinkedIn of bij Mijn ervaring voor wat meer informatie over de rollen die speel en heb gespeeld. 

Wil je meer weten over mijn werkwijze of de rol die ik kan spelen bij de begeleiding van medewerkers of de implementatie van blended hulpverlening binnen jouw organisatie? Bekijk dan eens mijn aanbod of neem contact met me op.