Bij deze wil ik ook namens mijn collegae lof uitspreken over de door ons gevolgde cursus online-hulp. we hebben er veel aan gehad en zijn nu reeds bezig met de eerste uitvoering in de praktijk. bedankt nogmaals. Bert de Graaf 

Dank voor je interesse in mijn website en aanbod. Je bent natuurlijk benieuwd wat ik voor jou en/of je organisatie op het gebied van online en blended hulp kan betekenen. Ik kan je ondersteunen bij het ontwikkelen van vaardigheden om online hulp te kunnen verlenen. Daarnaast kan ik je echter ook helpen bij de integratie van online middelen in het werkproces, dus de ontwikkeling van een blended aanbod. Ik heb ervaring in zowel de uitvoering, de ontwikkeling en de implementatie van online en blended hulpverlening.

Diensten op maat

Mijn diensten zijn zoveel mogelijk op maat en aangepast op de vraag. In overleg kunnen we samen bepalen of een workshop, een training, een coachingstraject of een combinatie het best passend is.

De tweedaagse training in online hulpverlening is voor mij een eyeopener geweest, je leert op een praktische en effectieve manier hoe je gespreksvaardigheden in de mail en via de chat met cliënten toepast. De training van Martijn heeft mij geleerd wat je met online hulp kunt bereiken, mijns inziens is de online werkwijze een mooie, maar ook een laagdrempelige aanvulling op de reguliere hulpverlening. Marieke Eelderink, student maatschappelijk werk Saxion

Klik hieronder voor meer informatie!

Interesse in één van mijn diensten? Wil je een combinatie of heb je andere vragen? Vraag informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte aan via mijn contactformulier.