• De training online hulp gegeven door Martijn heb ik als zeer waardevol ervaren. Door zijn grote deskundigheid op dit gebied en zijn rustige wijze van overbrengen van alle informatie haalt hij eventuele drempels weg en weet hij enthousiasme daarvoor in de plaats te creëren. Mareen Scholten, maatschappelijk werker Sensire. 

Training online hulp

In overleg zorg ik voor een op maat gesneden programma. Iedere organisatie is anders en ik wil daar op inspringen door een programma aan te bieden wat past binnen jullie eigen ontwikkeling. De integratie van online middelen werkt natuurlijk het best als het toegesneden is op jullie eigen werkproces.

Werkwijze

Elke training bestaat voor een groot gedeelte uit ervaringsgerichte oefeningen. Ik wil je leren “gewoon te doen”, want ik geloof dat je het meest kan leren van ervaren. Daarnaast is er aandacht voor reflectie en theorie. Ik zal de oefeningen onderbouwen met theorie die direct toepasbaar is. Daarnaast bespreken we oefeningen na en is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Na de training kun je zelfstandig aan de slag met online hulpverlening!

Contact

Interesse, wil je aan de slag of heb je een vraag? Neem contact met me op.

Dit mag natuurlijk ook via een Tweet.